Jäsenten koiria

Tällä sivustolla kerhon jäsenet voivat esitellä koiriaan. Lähetä Kaisa Huttuselle (hannakaisa.huttunen@gmail.com) hyvälaatuinen kuva koirastasi ja lisää samaan sähköpostiin koiran nimi, rekisteritunnus, tittelit, omistajan nimi ja asuinpaikkakunta sekä pieni kertomus siitä, mitä harrastatte koiranne kanssa. Jos haluat esitellä useamman koirasi, merkitse jokaisen koiran kuvaan sen nimi.

Oravanmarjan Perho (FI23996/12, FI MVA) Omistaja Risto Kasanen, asuu Mäntsälässä Päätehtävä on metsäkanalintujen metsästys, mutta näädän ja supin pyyntikausi jatkaa mukavasti kautta pitkälle talveen. Hirviä haukutaan säännöllisesti. Perho on mukava koko perheen seuralainen ja lenkkikaveri.
Tapiottaren Pilkku (FI22294/17) Omistaja: Antti Kolehmainen, asuu Mäntsälässä Pilkku on hankittu hirvikoiraksi.
Tinttaraisen Pure Poika (FI56521/15, KVA, FI MVA, EE MVA, LT MVA, EEV-18) Omistaja: Ari Lehtimäki, asuu Helsingissä Puren kanssa metsästetään pääosin metsäkanalintuja ja pienpetoja. Pienpetotesti suoritettu minkillä, supikoiralla ja mäyrällä. Koira on haukkunut myös hirveä ja karhua ja sillä metsästetään myös hylkeitä.
Rönninmäen Amanda (FI33592/13) Omistaja Antti Kolehmainen, asuu Mäntsälässä Suomenpystykorva Amandan kanssa metsästetään pääasiallisesti metsäkanalintuja, mutta se toimii hyvin myös pienpetojen pintapyynnissä.
Hallinhampaan Ansa (FI25447/17) Omistaja: Kaisa Huttunen, asuu Helsingissä Ansan kanssa metsästetään pääosin metsäkanalintuja ja pienpetoja. Sille on ammuttu myös hylkeitä.
Höyheneukon Olga (FI16062/13) Omistaja: Kaisa Huttunen, asuu Helsingissä Olgan kanssa metsästetään pääosin pienpetoja, pienpetotesti suoritettu minkillä. Koiran emä on venäjäntuontia.
Kuumakallen Kati (FI26870/11, MVA&KVA) Omistaja: Mauri Vänttinen Kati on hankittu suurriistan metsästykseen. Hirviä on kaatunut Katin haukkuun, karhua haukuttu eikä kammoksu villisian jälkeä.
Rohmu (FI13013/13, ERI, FI KVA) Omistaja Tomi Järvinen, asuu Helsingissä. Rohmun kanssa metsästetään aktiivisesti kanalintuja Ruotsissa ja Lapin kairoissa.
Villivalon kullanmuru (FI47379/16, EH) Omistaja Tiina Muinonen, asuu Helsingissä. Muru on nuori ja lupaava linnunhaukkuja.
Koppelokankaan Tiku (Ukko), Voitto ja Toivo Tapio Omistaja Mirkka Santanen-Kolkka, asuu Östersundomissa. 6-vuotias Ukko on ansioitunut näyttelyissä ja haukkukokeet jatkuvat tänä vuonna. Pennuista Voitto ja Toivo odotetaan hyviä lintukoiria ja heitä käytetään aktiivisesti, kuten Ukkoakin, näyttelyissä, metsällä ja kokeissa.
Rokka (FI11564/14) Omistaja Petteri Kiviniemi Rokalla on metsästetty ja metsästetään kanalintuja, villisikoja, mäyriä, supeja, minkkejä ja näätää. Vuonna 2018 sille on ammuttu myös seitsemän Hirveä